Gezinsfotoshoot 15 augustus

Gepubliceerd op 17 augustus 2020 om 11:15

Wat een heerlijke dag hebben we uitgekozen om deze shoot te doen. Het zonnetje scheen, de temperatuur was hoog maar gelukkig goed te doen. 

Toen ik aan kwam hadden de jongens er niet heel veel zin in. Daarom hebben we eerst even een paar gekke foto's gemaakt om lekker in de stemming te komen. 

Ik weet dat de jongens gek zijn op rennen en klimmen dus dat heb ik ze ook laten doen. De meest leuke en spontane foto's hebben we hier door kunnen maken. 

Na dat we al een paar foto's gemaakt hadden merkte ik dat de jongens steeds losser kwamen. Ze deden echt ontzettend leuk mee en kwamen zelf ook met heel veel ideeën. 

We hebben eerst nog even in het kasteel park in Wijk bij Duurstede foto's gemaakt. Ik wist dat er een speeltuintje zat. Hier hebben we ook hele leuke foto's kunnen maken. Ze gingen lekker van de glijbaan en op de schommel. Door dat ze zoveel plezier hadden kan je dat ook heel goed op de foto's terug zien. 

Als laatste zijn we nog even naar de haven gefietst. Hier hebben we nog een aantal foto's kunnen maken. Als laatste zijn ze nog lekker het water in gesprongen. 

Ondanks dat ze er niet zoveel zin in hadden waren ze achteraf zo ontzettend enthousiast erover dat ze in de winter weer willen! Hoe leuk is dat?!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.